2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Sport

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia Ribérynek szitkozódása miatt

  • Mélyen a zsebébe kell nyúlnia Ribérynek szitkozódása miatt

Súlyos pénzbüntetésre számíthat Franck Ribéry. A francia játékos a közösségi oldalán tett sértő megjegyzéseket azokra, akik kritizálták a pénzszórását. A labdarúgó beszámolt arról, hogyan fogyasztott el egy török étteremben egy 1200 eurós, arannyal bevont hússzeletet. A hozzászólóknak ez nem tetszett, mire a játékos szitkozódásba kezdett.

„Kezdjük 2019-et azzal, hogy pontot teszünk az összes i-re, és áthúzzuk az összes t-t. Kezdjük azzal, hogy üzenünk az összes irigy embernek, akik csak azért születhettek meg, mert lyukas volt a gumi: b…átok meg az anyátok, a nagymamátokat, sőt, a teljes családfátokat! Semmivel nem tartozom nektek. A sikereimet csak Istennek, magamnak, és azoknak köszönhetem, akik mindig hittek bennem. A többieknek csupán azt üzenem: nem vagytok mások, csak apró kavicsok a zoknimban…” – üzent a Twitteren Ribéry.

A Bayern München részéről Hasan Salihamidzic, a klub sportigazgatója reagált a francia klasszis kifakadására.

„Olyan szavakat használt, amiket mi, a Bayern München nem tudunk elfogadni. Franck, mint példakép, mint a Bayern játékosa soha nem mondhat ilyet. Tegnap hosszan beszélgettem vele erről, és elmondtam neki, hogy súlyos bírságot szabott ki rá a klub. Ezt a büntetést elfogadta” – mondta a klub hivatalos honlapjának a sportvezető.

 

Ríbery szerződése a szezon végén lejár a bajor csapatnál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!