2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Megvan a Veszprém új vezetőedzője

A spanyol David Davist nevezték ki a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzőjévé kedden.

  • Megvan a Veszprém új vezetőedzője

A 41 éves tréner egy plusz egyéves szerződést írt alá.

Davis játékosként 2005-ben világbajnok, 2006-ban, 2008-ban és 2009-ben – a Ciudad Reallal – Bajnokok Ligája-győztes volt. Visszavonulása után, 2014-ben került a macedón Vardar Szkopjéhoz, ahol előbb a férfi, majd a női csapatnál tevékenykedett másodedzőként, aztán a nőknél vezetőedző lett, tavaly márciusában pedig visszatért a férficsapat mellé másodedzőnek. Idén május óta az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya.

A Veszprém előző vezetőedzőjét, Ljubomir Vranjest múlt hétfőn mentették fel a munkavégzés alól. A tavaly nyáron kinevezett svéd szakvezetővel a csapat az előző idényben megnyerte a Magyar Kupát, a bajnokságban viszont csak második lett, a Bajnokok Ligájában pedig nem jutott a nyolc közé. Az új szezont a BL-ben egy győzelemmel és két vereséggel kezdte a Veszprém.

A legutóbbi, szombati BL-csoportmeccsen megbízott edzőként Gulyás István irányította a veszprémieket, akik egy góllal nyertek a fehérorosz Meskov Breszt otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!