2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Sport

Már nem Dárdai Pál a Hertha vezetőedzője

A közlemény szerint a helyzet alapos elemzése után jutottak arra a döntésre a klubvezetők, hogy azonnali hatállyal menesztik Dárdai Pált.

Dárdai szakmai stábjából távozik Andreas Neuendorf és Admir Hamzagic is, Dárdai helyét pedig a 47 éves Tayfun Korkut veszi át. A török szakember Stuttgartban született, a helyi Kickers csapatában nevelkedett 42-szer volt török válogatott.

Edzőként dolgozott a török válogatott mellett, valamint a Hannover, a Kaiserslautern és a Bayer Leverkusen csapatainál. Legutóbb 2018-ban, a VfB Stuttgartnál volt vezetőedző.

„Szeretnénk megköszönni Dárdai Pál munkáját. Nehéz helyzetben volt a csapat, amikor átvette a vezetését és az előző idényben sikerült is benntartania. Tayfun Korkut érkezésével azt szeretnénk, ha új impulzusokat kapna a csapat. Tayfun korábban bizonyította, hogy nemcsak stabilizálni tud, de vele előrébb is léphet a csapat" – mondta Fredi Bobic, a Hertha sportigazgatója.

A 45 éves magyar szakember - a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya - januárban vette át másodszor a gárdát, miután 2015 és 2019 között már irányította az első csapatot. A Hertha 13 forduló után 14 ponttal a 14. helyen áll a Bundesligában.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Napi tesztelésekkel készülnek a pekingi olimpiára

Szigorúan elzárva, napi tesztelésekkel készülnek a pekingi olimpiára. Az eseményre érkezők között már 72 fertőzöttet találtak. Wahingtonban közben a szigorítások ellen demonstráltak. Több ezren tüntettek a kötelező oltások és a maszkviselés ellen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!