2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Már nem Dárdai Pál a Hertha vezetőedzője

A közlemény szerint a helyzet alapos elemzése után jutottak arra a döntésre a klubvezetők, hogy azonnali hatállyal menesztik Dárdai Pált.

  • Már nem Dárdai Pál a Hertha vezetőedzője

Dárdai szakmai stábjából távozik Andreas Neuendorf és Admir Hamzagic is, Dárdai helyét pedig a 47 éves Tayfun Korkut veszi át. A török szakember Stuttgartban született, a helyi Kickers csapatában nevelkedett 42-szer volt török válogatott.

Edzőként dolgozott a török válogatott mellett, valamint a Hannover, a Kaiserslautern és a Bayer Leverkusen csapatainál. Legutóbb 2018-ban, a VfB Stuttgartnál volt vezetőedző.

„Szeretnénk megköszönni Dárdai Pál munkáját. Nehéz helyzetben volt a csapat, amikor átvette a vezetését és az előző idényben sikerült is benntartania. Tayfun Korkut érkezésével azt szeretnénk, ha új impulzusokat kapna a csapat. Tayfun korábban bizonyította, hogy nemcsak stabilizálni tud, de vele előrébb is léphet a csapat" – mondta Fredi Bobic, a Hertha sportigazgatója.

A 45 éves magyar szakember - a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya - januárban vette át másodszor a gárdát, miután 2015 és 2019 között már irányította az első csapatot. A Hertha 13 forduló után 14 ponttal a 14. helyen áll a Bundesligában.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!