2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Sport

Magyarország - Finnország: 2-0

A csapatkapitány Dzsudzsák Balázs helyet kapott a kezdő tizenegyben a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésén. A kapuban ismét Gulácsi Péter állt, aki csütörtökön kihagyta az észtek ellen 2-0-ra megnyert összecsapást. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese piros-fehér-zöld összeállításban lépett pályára utolsó Nemzetek Ligája-összecsapásán, amely 20.45-kor a szlovén Slavko Vincic sípjelére kezdődött a Groupama Arénában.

  • Magyarország - Finnország: 2-0

Az első félidőt Magyarország 2:0-ás eredménnyel vezette. A kilencedik percben esett az első magyar helyzet, de a 18 percben Gulácsinak védenie kellett. Két finn helyzet után a 24. percben került először helyzetbe Szalai a finnek kapujánál. 

Az első gól a 29. percben esett, Korhut passzolta fel a labdát Kalmárnak, aki sarokkal tette a labdát Szalai elé. A Hoffenheim csatára higgadtan lőtt a finn kapuba. Remek akció végén lőttünk gólt. A finnek eddig csak öngólból, saját maguknak lőttek gólt ebben a sorozatban.

A 37. percben Nagy Ádám egy labdaszerzés után vitte a finn kapura a labdát. Passzolhatott volna, de inkább 18-ról ballal lőtt, Joronen csak beleütni tudott a labdába, 2-0! Ez volt Nagy Ádám első gólja a magyar válogatottban.

A második félidőben a magyarok előnyüket akarták tartani, a nyolcvanadik percben így is helyzetbe került Szalai, de végül elvétette a fejelést. A magyar labdarúgó-válogatott a második helyet is érte el a Nemzetek Ligája-csoportjában, miután vasárnap este hazai pályán legyőzte a finn együttest.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!