2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Sport

Koronavírussal fertőzve több nyilvános eseményen is részt vett a szerb teniszező

Több nyilvános eseményen is részt vett Novak Djokovics, miközben koronavírusos volt - számol be a Nemzeti Sport. A szerb teniszezőtől az ausztrál hatóságok megtagadták a belépést az országba, pedig ügyvédei szerint korábban külön engedélyt kapott, hogy koronavírus elleni oltás nélkül is indulhasson az Australian Open-en. Az állításuk szerint a sportoló december 16-án pozitív koronavírus-tesztet produkált, így már átesett a betegségen. Ezzel szemben viszont több fotó is bizonyítja, hogy Djokovics december 17-én részt vett a Belgrádi Teniszszövetség év végi díjátadó gáláján, ahol beszédet mondott és több gyerekkel fotózkodott is maszk nélkül.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Radar - Jeges srácok

Hogyan készül a tökéletes jégkocka? Ennek járt utána Juhász Milán kollégánk és ellátogatott a jeges srácok műhelyébe.

Radar - Ákos az Arénában

A koronavírus miatt új időpontra került át a decemberre tervezett nagyszabású Ákos koncert, így az évzáró eseményből évindító lett, most szombaton este 8 órától rendezik meg.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!