2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Klose nem csak hiszi, érzi is

Továbbra is kérdéses a combizomhúzódással bajlódó argentin Ángel Di María játéka a német labdarúgó-válogatott elleni világbajnoki döntőn. A dél-amerikai ország szövetségét ráadásul a FIFA is pénzbüntetéssel sújtotta a finálé előtt. A németek ezzel szemben az elődöntőnek köszönhetően kiváló hangulatban készülnek a vasárnapi meccsre.

Nem indult zökkenőmentesen a vb-döntőre készülő argentinok felkészülése. A dél-amerikai ország labdarúgó-szövetségét 300 ezer svájci frankra, mintegy 77 millió forintra büntette a FIFA, mivel több hivatalos sajtótájékoztatón nem vett részt játékos a válogatott képviseletében. Ezért aztán legutóbb mindjárt két labdarúgó állt a sajtó rendelkezésére.

„Ott vagyunk a döntőben. A legfontosabb, hogy nyerjük meg. Jól vagy rosszabbul játszva, nem számít. Nyernünk kell. Ez az álommeccsünk. A sorozat elejétől kezdve ez volt a célunk. Most már csak karnyújtásnyira van tőlünk” – nyilatkozta Maximiliano Rodríguez argentin válogatott labdarúgó.

Az argentinok leginkább Lionel Messitől várják a gólokat, a másik kulcsember Ángel Di María játéka egyelőre kérdéses, a Real Madrid szélsőjének combizomhúzódása van.

Németeknél pályára léphet Miroslav Klose, aki az elődöntőben vb-k történetének legeredményesebb góllövője lett. A csatár mindenkit figyelmeztetett arra, hogy ne a 7-1-es brazilverésből induljanak ki a végső győztes kilétét illetően. „Ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Ismét a legjobbat kell nyújtanunk. Ez a döntő, tudom, milyen rossz érzés elveszíteni a finálét. De hiszem, sőt érzem, hogy most mi nyerünk” – nyilatkozta Miroslav Klose.

Joachim Löw és stábja rendszeresen a német válogatott edzőtábora melletti tengerparton, a homokba rajzolja bele taktikai elképzeléseit, amit aztán a hullámok tüntetnek el. Ezt már a helyiek is megfigyelték, így rendőri felügyeletet kellett kérniük a kíváncsiskodók miatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!