2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Kamuti Jenő: Tiszteletet és példát kell mutatnunk

Kitartásra és szolidaritásra buzdította a magyar sportolókat Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke.

  • Kamuti Jenő: Tiszteletet és példát kell mutatnunk

A magyar sportdiplomata az MTI-hez eljuttatott üzenetében közölte, orvosként és korábbi olimpikonként is mélyen átérzi azt a helyzetet, amelybe a koronavírus-járvány miatt kerültek a sportolók, szakvezetők és sportbarátok.

"Mindannyian tudjuk, hogy az egészségünk védelme mindennél fontosabb, ugyanakkor szolidaritást kell vállalnunk minden embertársunkért is, hiszen mindannyiunkért felelősséggel tartozunk. Tiszteletet és példát kell mutatnunk. Tudom, milyen nehéz egy olimpiára, egy versenyre készülő sportolónak tudomásul venni, hogy most nem versenyezhet, sőt edzeni sem tud a megszokott módon. Ilyenkor ez a kettős terhelés különösen megnehezíti az életünket és a sikerekhez szokott lelkünk szomorúvá válik" - fejtette ki Kamuti Jenő, hozzátéve, minden sportoló tartsa be az általános rendelkezéseket.

"Bíznunk kell abban, hogy rövidesen minden rossznak vége lesz, és folytathatjuk azt, amit szeretünk, a sportot, a versenyzést és az ezzel együtt járó örömökben nemcsak nekünk, de az értünk szorítóknak is hamarosan újra része lesz" - mondta Kamuti Jenő.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!