2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Hosszú Katinka újabb aranyérmeket nyert

Négy aranyérmet nyert Hosszú Katinka hétfőn a dubaji rövidpályás világkupaversenyen.

A Vasas sportolója 400 és 100 méter vegyesen, 100 méter háton és 200 méter pillangón is győzött, míg 50 méter pillangón új országos csúccsal harmadik lett.

Gyurta Dániel 100 méter mellen, Kis Gergő 1500 méter gyorson lett aranyérmes, ebben a számban Verrasztó Dávid második lett, Verrasztó Evelyn pedig egy bronzérmet szerzett 400 méter gyorson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kettős magyar siker férfi 1000 méteren

Liu Shaoang és Krueger John-Henry révén vasárnap kettős magyar siker született férfi 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának utolsó, negyedik, dordrechti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!