2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Sport

Meglőttek három szurkolót a kupadöntő előtt

Három embert lőttek meg Rómában, nem sokkal az Olasz Kupa döntője előtt. A drukkerek a rendőrökkel is összecsaptak. A találkozó emiatt háromnegyed órás késéssel kezdődött, a kupát a Napoli nyerte.

A rendőrök elől futottak a drukkerek a szombat esti labdarúgó Olasz Kupa döntője előtt Rómában. A fináléba jutott Fiorentina és a Napoli szurkolói előbb egymással, majd a kivezényelt rendőrökkel csaptak össze.

Hírügynökségi beszámolók szerint hárman súlyosan megsérültek, egyiküket lőtt mellkasi sérüléssel szállították kórházba, de azt nem tudni, hogy ki lövöldözött. A rendőrség közleménye szerint a lövés nem állt kapcsolatban a kupadöntővel.

A találkozót eredetileg 21 órakor rendezték volna, de a döntő csak 45 perccel később kezdődhetett el, a játékosok levonultak a pályáról, ameddig sikerül lecsillapítani a drukkereket. A Napoli szurkolói szerették volna elhalasztani a meccset, pirotechnikai eszöközöket dobáltak a pályára, ám végül a klub csapatkapitánya, Marek Hamsík lebeszélte őket a tervükről.

A mérkőzést a nápolyi csapat nyerte meg 3–1-re, a többi közt Lorenzo Insigne két góljának köszönhetően. A Napoli 5. alkalommal nyerte meg az Olasz Kupát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!