2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Sport

Ferencváros-Zalgiris Vilnius 2-0

A Ferencváros 2-0-ra nyert a vendég litván Zalgiris Vilnius ellen kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

  • Ferencváros-Zalgiris Vilnius 2-0

A visszavágót egy hét múlva rendezik. Amennyiben a zöld-fehérek továbbjutnak, akkor a harmadik fordulóban a cseh bajnok Slavia Prahával találkoznak, és biztossá válik, hogy a főtáblán szerepelnek majd az egyik nemzetközi kupában.

BL-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:

Ferencvárosi TC-Zalgiris Vilnius (litván) 2-0 (2-0)

---------------------------------------------------

Groupama Aréna, 10 107 néző, v.: Kruasvili (georgiai)

gólszerzők: Uzuni (25.), Nguen (39.)

sárga lap: Haratin (45), illetve Gamakov (44.)

Ferencváros:

-----------

Dibusz - Wingo, Blazic, S. Mmaee, Civic (Vécsei, 92.) - Haratin, Somália - Nguen (Zachariassen, 69.), Uzuni, Zubkov (Mak, 69.) - R. Mmaee (Boli, 76.)

Zalgiris Vilnius:

-----------------

Gertmonas - Mikoliunas, Ljubisavljevic, Tatomirovic, Bopesu - Onazi (Kuklis, 84.), Gamakov (Kis, 59.), Verbickas - Kyeremeh (Karamarkov, 59.), Tadic (Sylvestr, 65.), Videmont

Ebben a kiírásban egyértelműen a legjobb első félidejét játszotta a tavaly csoportkörös Ferencváros és már a tizedik percben kis híján megszerezte a vezetést, de Uzuni lövése a keresztlécen csattant. Az előző körben a koszovói FC Prishtina elleni visszavágón triplázó albán támadónak a 25. percben már összejött a gól, ekkor Ryan Mmaee gyönyörű passzát értékesítette.

A házigazdák uralták az összecsapást, és a tavalyi selejtezőkön is villogó Nguen Tokmac látványos lövésével megduplázták előnyüket.

A fordulást követően is a magyar bajnokcsapat futballozott fölényben, de a nagy helyzetek ezúttal - egy Mmaee-fejest leszámítva - elmaradtak. A vendégek a kapura nem jelentettek komoly veszélyt, ráadásul a 91. percben még nehezebb helyzetbe kerülhettek volna a továbbjutás szempontjából, hiszen egy kezezés miatt büntetőhöz jutott a Ferencváros, de Uzuni lövését védte a kapus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!