2024. 10. 04. Péntek Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Sport

Felavatták Dunakeszi új sportuszodáját + videó

Dunakeszi a sportnemzetből sportoló nemzetté válás egyik legfontosabb pillére-hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter a Dömötör Zoltán Sportuszoda átadó ünnepségén.

  • Felavatták Dunakeszi új sportuszodáját + videó

Szijjártó Péter hangsúlyozta: fontos politikai dogma dőlt meg a városban. A választás után ugyanis nem kapcsolt visszafogott tempóba a település, mert a legnagyobb iskolaberuházás után most a legnagyobb sportberuházást átadták.

Diósi Csaba - polgármester, Dunakeszi: ,,Van már egy kisebb városi uszodánk 2017 óta , de messze nem tudja a városi igényeket lefedni, és ennél a sportegyesületünknél a 3000 igazolt tagból 365 olyan tag van, aki úszó, és még 70 vízilabdás, úgyhogy szinte az egyik legnagyobb szakág, és nekik fog ez egy új bázist nyújtani, hiszen eddig nagyon komoly vízfelület problémáink voltak, ami ezzel most megoldódik.’’

Dunakeszi sportcsarnokai és sportfejlesztései lehetőséget biztosítanak mindenki számára, hogy egészségesebben éljen-erről már a térség országgyűlési képviselője beszélt.

Tuzson Bence - igazságügyi miniszter: ,,Nagy lehetőség mindenki számára, aki sportolni szeretne, itt a környéken hihetetlen sokan, több, mint hétezren vannak, akik rendszeresen sportolnak, sportegyesületben és ebben az egyesületben vagy a környékbeli egyesületekben sportolnak, ez óriási szám, és óriási lehetőség is. Óriási lehetőség, mert hogyha azt nézzük, hogy mitől egészséges egy nemzet, mitől egészségesek az emberek, az a gyerekektől függ, az egészséges gyerekekből lesznek majd egészséges felnőttek."

A város célja, hogy a lehető legjobb körülményeket és legmodernebb technológiákat biztosítása ahhoz, hogy a fiatalok felkészülhessenek a felnőtt életre-mondta el a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter hozzátette: nem csak a legfelkészültebb fiatalokat szeretnék képezni, hanem a legegészségesebbeket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meg kell maradnia a mostani bérdinamikának + videó

Meg kell maradnia a mostani bérdinamikának + videó

A geszti a kormányülésen szó volt arról, hogy két-három éven belül hogyan lehet elérni az ezereurós minimálbért és a mintegy hatszáz ezer forintos átlagbér egymillió forintra emelését. Vendégünk volt Palóc André, a Századvég vezető elemzője és kapcsoltuk Hecker Flórián újságírót.
Izrael részéről ekkor lesz Libanonnal „lerendezve a számla” + videó

Izrael részéről ekkor lesz Libanonnal „lerendezve a számla” + videó

Folytatta Bejrút bombázását Izrael, tízezrével menekülnek az emberek Libanonból, hamarosan megindulhat az offenzíva. Vendégünk volt N. Rózsa Erzsébet, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa, majd kapcsoltuk Robert C. Castelt, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!