2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Ezer labdát rejtett a Mikulásgyárba tartó kamion

Ezer labdát és egyéb ajándékokat szállított a Mikulásgyárba a Magyar Diáksport Szövetség. A sportszereket a rászoruló gyermekek kapják meg karácsonyra. A kezdeményezéssel a diáksportszövetség célja az ajándékozás mellett az, hogy megszerettessék a sportot a gyermekekkel.

Ezer labda volt annak a teherautónak a rakodóterében, amely a Magyar Diáksport Szövetség és az egyik sportszergyártó cég szervezésében gördült a Mikulásgyár elé. „A Magyar Diáksport Szövetség célja, hogy minél több gyerekkel megszerettessük a sportot, és az, hogy örömöt, mosolyt csaljunk az arcukra. Ezért gondoltuk azt ki így karácsonykor, hogy mi is próbáljunk valamit a gyerekek számára adni” – mondta Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.


A diáksportszövetség elnökének nem egyedül kellett lepakolnia a teherautót: Szász Kitti freestyle világbajnok ezúttal nem lábbal bűvölte a labdákat, hanem kézbe vette őket, hogy segítsen, de Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó is a kezdeményezés mellé állt. „Én már ezt régebben is támogattam, és az idén kifejezetten örülök annak, hogy itt tudok lenni, és az, hogy kapnak a gyerekek ezer labdát, és rengeteg ajándék van itt, bármerre is nézek –  azt gondolom, hogy ezek azok a dolgok, amik mellé nagyon szívesen állok, és még egyszer mondom: örülök, hogy itt lehetek!” – mondta Gyurta Dániel.

A sportszereket a rászoruló gyermekekhez juttatják majd el karácsonyra a Mikulásgyár munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Hétfőn kezdődtek meg a koalíciós tárgyalások Hollandiában, de nincs könnyű dolga a választásokon győztes Szabadság pártnak. A Napi Aktuálisban Gábor Dzsingisz, a holland kereszténydemokrata tömörülés korábbi képviselője volt a vendégünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért alázzák Szoboszlait?

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.
Stankovic: Szükség lesz a gyilkos ösztönre + videó

Stankovic: Szükség lesz a gyilkos ösztönre + videó

A Ferencváros csütörtökön nagy lépést tehet a továbbjutás felé, amennyiben legyőzi a Cukaricki csapatát Leskovacban a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában. A mérkőzés előtti napon a Ferencváros és a Cukaricki labdarúgócsapata sajtótájékoztatót tartott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!