2024. 06. 30. Vasárnap Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Sport

EURO-2024 - Hazaindult a magyar válogatott

A csoportkörben kiesett magyar labdarúgó-válogatott számára hivatalosan is véget ért a németországi Európa-bajnokság, ugyanis a csapat csütörtökön kora délután elhagyta a dél-bajorországi bázisát.

  • EURO-2024 - Hazaindult a magyar válogatott

A nemzeti együttest szállító autóbusz 14.25-kor gördült ki a Weiler-Simmerbergben lévő hotelből, majd rendőri felvezetéssel nagyjából egyórás út vár rá a friedrichshafeni reptérre, ahonnan hazaindul a játékosokat és a szakmai stábot szállító, speciálisan feldíszített repülőgép.

A hazaindulás sokkal csendesebb volt, mint az érkezés, amikor a festői környezetben fekvő településen több százan gyűltek össze a magyar csapat fogadására. Ezúttal csupán három-négy, környéken dolgozó magyar érkezett a szálloda elé integetni és elbúcsúztatni a válogatottat, valamint a hotel személyzete vonult ki a bejárathoz elköszönni a vendégeiktől, akik majdnem három hétig élvezték a szeretetüket.

A magyarok a svájciaktól és a házigazda németektől elszenvedett kétgólos vereség után Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával 1-0-ra legyőzték Skóciát, így három ponttal és mínusz hármas (2-5) gólkülönbséggel fejezték be a tornát. A csoportharmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen végeztek. Három éve az előző kontinensviadalon is a csoportkörben búcsúztak Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai, akkor két ponttal negyedikek lettek Franciaország, Németország és Portugália mögött.

A nemzeti együttes legközelebb szeptember 7-én a Nemzetek Ligája negyedik idényének rajtján a németek vendége lesz Düsseldorfban.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Párizs 2024 - küzdelem a Szajnával

Párizs 2024 - küzdelem a Szajnával

Kevesebb mint egy hónappal a párizsi olimpia előtt még mindig nem elég tiszta a Szajna vize ahhoz, hogy otthont adhasson az ötkarikás versenyeknek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!