2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Sport

Értékes döntetlent ért el a Fradi Zágrábban

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a horvát Dinamo Zagreb otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, a párharc kedd esti első mérkőzésén.

  • Értékes döntetlent ért el a Fradi Zágrábban

 

A visszavágót jövő kedden 20 órától rendezik a Groupama Arénában. A párharc győztese a BL-selejtező negyedik fordulójában a norvég Rosenborggal vagy a szlovén NK Mariborral találkozik, a vesztese pedig az Európa-liga-selejtező negyedik körében folytathatja szereplését az izraeli Makkabi Tel-Aviv vagy a litván FK Suduva ellen.

Bajnokok Ligája, selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés:

Dinamo Zagreb (horvát)-Ferencvárosi TC 1-1 (1-0)

----------------------------------------------------

Zágráb, 14 283 néző, v.: Raczkowski (lengyel)

gólszerzők: Dani Olmo (8.), illetve Sigér (59.)

sárga lap: Moro (81.), illetve Sigér (4.), Haratin (29.), Skvarka (37.), Szihnyevics (53.), Zubkov (93.)

Dinamo Zagreb:

-------------

Livakovic - Stojanovic, Leskovic, Peric, Leovac - Gojak (Moro, 69.), Ademi, Dani Olmo - Hajrovic (Majer, 69.), B. Petkovic (Gavranovic, 76.), Orsic

Ferencváros:

-----------

Dibusz - Lovrencsics G., Blazic, Dvali, Heister - Haratin, Sigér - Zubkov, Skvarka (Ihnatenko, 89.), Nguen (Civic, 83.) - Szihnyevics (Lanzafame, 78.)

Veszélyes hazai támadásokkal kezdődött a mérkőzés, a nyolcadik percben a spanyol Dani Olmo, a nyári U21-es Európa-bajnokság legértékesebb játékosa meg is szerezte a vezetést a Dinamónak. A folytatásban mérséklődött a horvát fölény és megszűnt a nyomás az FTC kapuja előtt, a vendégek többet birtokolták a labdát, helyzetekig is eljutottak, majd kihagyott zágrábi lehetőségekkel zárult az első félidő.

A második felvonás elején némileg aktívabb volt a Ferencváros, és az 59. percben sikerült is egyenlítenie: Nguen lövését Livakovic kiütötte, Sigér Dávid fejese után viszont a labda áthaladt a gólvonalon. Ezt követően a várakozásoknak megfelelően ismét a Dinamo irányította a játékot, több kisebb-nagyobb helyzetet is kidolgozott, de az FTC számára kedvező eredmény már nem változott.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!