2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Sport

Erős olasz „hátszél”

Új-Zélandon Aucklandben elkezdődött a 36. Amerika-kupa előversenyények, a Prada-kupának az elődöntője. A tét a négy futamgyőzelem, amellyel a nyertes jogot szerez az Ineos Team UK elleni fináléra.

  • Erős olasz „hátszél”

Az előcsatározások során az American Magic még nem tudta legyőzni az olasz Luna Rossa-t, és az elődöntőben sem az amerikai csapatnak kedveztek az erős szelek, hanem inkább a Francesco Bruni irányította legénységnek. Az olasz csapat tökéletesen hasznosította a számára optimális körülményeket, és hajójuk szinte repült a hullámok hátán. Az első futamot óriási előnnyel két perc 43 másodperccel nyerte meg a Luna Rossa.

A nagy különbség oka az erős széljáráson kívül az American Magic még korántsem tökéletes műszaki állapota is lehetett, hiszen az előzetes körversenyek során felborult a hajó.

Terry Hutchinson kapitány a 2. futamban sem találta a nyerő taktikát a Luna Rossa ellen és még az első menetnél is nagyobb 3 perc 7 másodperces hátránnyal ért csak célba. Az olasz csapatnak két győzelem hiányzik a Prada-kupa döntőjéhez, amiket akár már szombaton be is gyűjthet.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Koreai kultúra az Erkelben

Radar - Koreai kultúra az Erkelben

A Nemzeti Gugak Központ előadóművészei tánccal, énekkel és hangszerekkel egy 90 perces előadás során engednek betekintést a koreai történelembe. Stábunk a főpróbán leste a meg a készülő produkciót.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!