2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Sport

Elmaradt Dokovic és Nadal között a nagy csata

A világranglistán megelőzte, a pályán viszont nem győzte le Novak Dokovicot Rafael Nadal.

A pekingi keménypályás torna döntőjében a két klasszis között a nagy csata elmaradt, a szerb a vártnál könnyebben, két szettben 6:3, 6:4-re nyert a spanyol ellen. Djokovic negyedszer diadalmaskodott a kínai versenyen. A világranglistán azonban hétfőtől helyet cserélnek egymással, Nadal pályafutása alatt harmadszor lesz világelső.

– Ez egy fantasztikus hét volt, és nagyon fontos győzelem volt számomra az évnek ebben a szakaszában – nyilatkozta Dokovic. – Mindezt azután, hogy elvesztettem néhány fájdalmas meccset, hosszú meccseket Rafa ellen, legutóbb a US Open-döntőt. Nagyon akartam győzni, szükségem volt a győzelemre, megcsináltam nagyon jól a mai napot, jól éreztem magam a pályán. Teltház, fantasztikus hangulat, rengetegen támogattak engem és őt is, élvezetes hét volt – tette hozzá a teniszcsillag.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!