2019. október 18.,
péntek, Lukács napja

Egy meccsre van a Vidi a csoportkörtől

Hír TV

2018. augusztus 21., kedd 16:17, frissítve: kedd 18:36

Egyetlen párharcot kell már csak megnyernie a Vidi FC-nek ahhoz, hogy bejusson a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A fehérvári együttes szerda este a görög AEK Athén ellen lép pályára a BL play off körében.

A Groupama Arénában rendezendő mérkőzés előtt Juhász Roland a Vidi csapatkapitánya azt mondta, az előző szezonhoz képest sokat fejlődött a csapat, de az utolsó nagy lépést most kell megtenniük.

Mindenképpen nagyon pozitív, hogy a legutolsó négy meccset egy kapott góllal sikerült lehozni, ez a csapat érdeme. Tényleg a támadóktól az utolsó játékosig egységesen ilyen jó teljesítményre vagyunk képesek. Remélem ez itt a play off mérkőzéseken sem fog változni, mert ez lehet a sikerünknek az alapja - mondta el a labdarúgó.

Nikolic: a kezdő sípszó előtt egyenlők az esélyek

A kezdő sípszó előtt egyenlők az esélyek Marko Nikolic vezetőedző szerint

Boldog és büszke vagyok, hogy BL-meccset hoztunk Magyarországra. Az idény előtt volt egy közös álmunk, melyben erősen hittünk. Reméljük, ez a rájátszás nem a vége, mert ebben a sorozatban akarunk maradni - mondta a keddi sajtótájékoztatón a szerb tréner, aki kifejtette, bár a görög rivális az esélyesebb, de az előző két körben is az ellenfél számított annak az UEFA-együttható alapján, mégis a Vidi ment tovább.

Nikolic az ellenfélről úgy vélekedett, hogy nagyon jó, tapasztalt és éles csapat, amely szervezett futballt játszik.