2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Egy meccsre van a Vidi a csoportkörtől

  • Egy meccsre van a Vidi a csoportkörtől

Egyetlen párharcot kell már csak megnyernie a Vidi FC-nek ahhoz, hogy bejusson a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A fehérvári együttes szerda este a görög AEK Athén ellen lép pályára a BL play off körében.

A Groupama Arénában rendezendő mérkőzés előtt Juhász Roland a Vidi csapatkapitánya azt mondta, az előző szezonhoz képest sokat fejlődött a csapat, de az utolsó nagy lépést most kell megtenniük.

Mindenképpen nagyon pozitív, hogy a legutolsó négy meccset egy kapott góllal sikerült lehozni, ez a csapat érdeme. Tényleg a támadóktól az utolsó játékosig egységesen ilyen jó teljesítményre vagyunk képesek. Remélem ez itt a play off mérkőzéseken sem fog változni, mert ez lehet a sikerünknek az alapja - mondta el a labdarúgó.

Nikolic: a kezdő sípszó előtt egyenlők az esélyek

A kezdő sípszó előtt egyenlők az esélyek Marko Nikolic vezetőedző szerint

Boldog és büszke vagyok, hogy BL-meccset hoztunk Magyarországra. Az idény előtt volt egy közös álmunk, melyben erősen hittünk. Reméljük, ez a rájátszás nem a vége, mert ebben a sorozatban akarunk maradni - mondta a keddi sajtótájékoztatón a szerb tréner, aki kifejtette, bár a görög rivális az esélyesebb, de az előző két körben is az ellenfél számított annak az UEFA-együttható alapján, mégis a Vidi ment tovább.

Nikolic az ellenfélről úgy vélekedett, hogy nagyon jó, tapasztalt és éles csapat, amely szervezett futballt játszik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!