2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Sport

Egervári kihirdette, kik nem lesznek ott a mérkőzésen

Kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott keretét a Fehéroroszország elleni felkészülési mérkőzésére Egervári Sándor.

A február 6-ai találkozót a törökországi Belekben rendezik meg. A szövetségi kapitány meghívót küldött a ferencvárosi Böde Dánielnek és a székesfehérvári Szolnoki Rolandnak is, akik először tagjai a keretnek. Kimaradt azonban Király Gábor, aki klubkötelezettségei miatt nem tudja vállalni a játékot, s nem lesz ott a mérkőzésen a meccshiánnyal küzdő Juhász Roland és a sérült Gera Zoltán sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!