2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Sport

Dokovic a szerbiai árvízkárokra fordítja nyereményét

A római tenisztornán aratott győzelemért járó teljes pénzdíjat felajánlotta Novak Dokovic a szerbiai árvízkárok felszámolására.

A szerb klasszis a múlt héten Rafael Nadalt verte az olasz fővárosban rendezett salakpályás torna fináléjában. Dokovic ezért a sikerért mintegy 750 ezer dollárt, azaz több mint 166 millió forintot kapott. Ezt a pénzdíjat ajánlotta fel hazájának a korábbi világelső. Az esőzések és az árvíz miatt Szerbiában már 950 ezer embernek kellett elhagynia otthonát, a természeti katasztrófa által okozott kár értéke pedig elérheti az egymilliárd eurót is. A rendkívüli helyzetben Szerbiában és Bosznia-Hercegovinában összesen több mint negyvenen meghaltak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!