2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Magyar retró 1. 11:00

Sport

Botrány és sírás a pályán

Sírva rohant le a pályáról Ambros Martin, a Győri Audi ETO vezetőedzője a csütörtöki, Valcea elleni Bajnokok Ligája elődöntő-visszavágó lefújásakor. A Stoppernek elmondta: nem bírt érzelmeivel. Játékosai pedig a pályán álltak sportemberi bosszút a román ProSport korábbi provokációjáért.

A botrányos képsorozat egész Európát bejárta az interneten és szinte kivétel nélkül mindenkit felháborított. A Valcea elleni visszavágót követően azt mondták a játékosok: nem ültek fel a provokációnak. Azt ugyanakkor a mai napig nem tudják felfogni, hogy egy sportoló hogy adhatja nevét ilyen akcióhoz.


Az egyetlen góllal kivívott továbbjutást egyébként nem csak a szurkolók, de a vezetőedző sem bírta könnyen feldolgozni. A lefújás pillanatában sírva rohant az öltöző felé. „Nem tudom, mi történt. A mieink nem érdemelték volna meg, hogy lemaradjanak a döntőről. Nagyon sokat harcoltak, de minden elveszhetett volna. Aztán a szurkolók! Ők sem érdemeltek volna kiesést. Ezért sírtam, mert nagyon közel voltunk a kieséshez. Ugyanakkor nagyon sajnálom a másik csapatot, mert ők is döntőt érdemelnének” – szögezte le Ambros Martin.

A győriek ellenfele idén a norvég Larvik lesz a Bajnokok Ligájában, amely sorozatot eddig még egyszer sem sikerült megnyernie a Rába-partiaknak.

A témával a hétfő este 19.30-kor kezdődő Stopper foglalkozik bővebben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Paks történelmi diadala

A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!