2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Benedek sok, hazai klubban szereplő fiatalt hívott be

Nehéz mérkőzés előtt áll a megfiatalított magyar férfi vízilabda-válogatott. Benedek Tibor szövetségi kapitány csapata három edzéssel a háta mögött, kedden indul a 15 órás repülőútra lévő Volgográdba, ahol Oroszország ellen játszik Világliga-csoportmérkőzést.

Új szövetségi kapitány és változó keret. A magyar férfi vízilabda-válogatott életében új időszámítás kezdődött. A Kemény Dénest váltó Benedek Tibor sok, hazai klubban szereplő fiatalt hívott be a keretbe.

– Azt szeretném, hogy ez a kör nagyobb legyen, legalább 25-26 ember ott legyen a válogatott közelében, és abból lesz majd egy szűk keret, akik majd megkezdik a világbajnoki felkészülést. Ez a Világliga tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáljuk a fiatal játékosokat – mondta a válogatott kapitánya a Hír TV-nek.

Maradtak a csapatban olimpiai bajnokok is, akik segíthetik a fiatalok beilleszkedését. Az egyikük Varga Dániel, aki csapatkapitánya lett az új válogatottnak.

– Ez egy szép teher. Több energiát igényel, sok mindenre oda kell figyelnem, amire eddig nem kellett. A legjobb formámat fogom hozni annak érdekében, hogy a csapat eredményes egyen – nyilatkozta Varga Dániel.

Nem utazhat a kerettel az oroszországi Világliga-mérkőzésre a nem teljesen egészséges Varga Dénes és Hárai Balázs sem, ennek ellenére a szakvezetés győzelmet vár a csapattól Oroszországban, és pénteken Debrecenben Románia ellen is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!