2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Sport

Bajnok a Debrecen

Hetedszer bajnok a Debrecen. A Loki labdarúgóit a nagyerdei stadionban, majd a nagytemplom előtti téren több ezren köszöntötték és tűzijátékkal ünnepelték. A Debrecen csapata a Budapest Honvéd elleni mérkőzés után vehette át az aranyérmet és a bajnoki elsőségért járó kupát Orbán Viktor miniszterelnöktől és Kósa Lajostól, Debrecen polgármesterétől.

Mint a Bajnokok Ligájában, a Nagyerdei Stadion VIP-szektorában, a lelátón vették át az aranyérmeket a debreceni labdarúgók. Aztán jött a bajnoki trófea is. Orbán Viktor miniszterelnök és Kósa Lajos polgármester adta át a kupát Szakály Péter csapatkapitánynak.

Aztán jöttek a tiszteletkörök a pályán. „A csapat a legtöbb gólt szerezte, holtversenyben a legtöbb pontot szerezte. Nyilván minden mérkőzésen nem tud sziporkázni a csapat, de én azt mondom, hogy összességében egyenletes teljesítményt nyújtottak a játékosok” – mondta Kondás Elemér, a csapat vezetőedzője.

Az új Nagyerdei Stadionban végre méltó környezetben ünnepelhetett a DVSC. A csapat az elmúlt tíz év alatt hetedszer lett bajnok. „A stadion nagyon rendben volt, a közönség nagyon rendben volt, a B-közép hangulat első osztályú, bajnokot avattunk, a Loki egész éves teljesítménye szintén méltó arra, hogy bajnokok legyünk” – mondta Kósa Lajos.


Az ünneplés a stadion melletti rendezvénytéren ért véget. A legkitartóbb szurkolók éjfélkor újra megtapsolták a csapatot, aztán hajnalig buliztak a fellépő együttesekkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Az ukrán Olekszandr Uszik lett a profi boksz abszolút nehézsúlyú világbajnoka, miután a magyar idő szerint vasárnap hajnali címegyesítő mérkőzésen pontozással legyőzte a brit Tyson Furyt a szaúd-arábiai Rijádban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!