2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Az Uruguay elleni mérkőzésből merítene erőt válogatottunk az EB-selejtezőre

Hír TV

2019. november 15., péntek 15:28

Tegnap megtartotta a Puskás Aréna avatómérkőzése előtti utolsó sajtótájékoztatóját, és edzett is a helyszínen a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi szövetségi kapitány bizakodva várja az Uruguay elleni mérkőzést.

67 ezer néző előtt lép pályára a magyar nemzeti tizenegy Uruguay válogatottja ellen a Puskás Aréna nyitó mérkőzésén. A nemrég térdműtéten átesett Willi Orbánra, Kádár Tamásra és Korhut Mihányra sajnos nem számíthat a szövetségi kapitány, Nagy Zsolt és Szalai Attila lesz a két újonc a csapatban. Marco Rossinak olyan játékosokat kell bevetnie akik majd a sorsdöntő Eb-selejtezőn, Wales ellen is pályára tudnak majd lépni. Ám a magyar válogatottnak a nyitó mérkőzésen sem lesz egyszerű dolga, a szövetségi kapitány szerint nemzetközi szinten is klasszis játékosok alkotják az uruguayi válogatottat.

"Rendkívüli csapat ellen játszunk, a cél egy jó mérkőzés és egy tisztes eredmény kiharcolása. Egy olyan eredményt szeretnék ami lélektanilag segít a következő Wales elleni találkozó előtt. Megpróbálunk versenyképesen helyt állni."

- mondta Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az Uruguay elleni nyitó mérkőzést pénteken 19 órakor rendezik a Puskás Arénában.

Hír TV