2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 22:45

Sport

Atomfutás harmadszor

Harmadszor rendezik meg az Atomfutást Pakson és környékén. Szeptember első hétvégéjén a résztvevők a többi közt az atomerőmű látogatóközpontján és múzeumán is keresztülfutnak.

Az indulók – 600 métertől egészen 31 kilométerig – több távon kipróbálhatják magukat. Idén az 50 kilométeres országos bajnokságot is Pakson rendezik. Tavaly 1200-an indultak, a rendezők most ennél is több futóra számítanak. „Szeretnénk, hogyha ez a közösségépítés nem állna meg a városunk határainál, hanem, ahogy az ország is szeretné, hogy egy sportoló nemzet legyünk, ez a fajta szemlélet, a közösségi, szabadidő, tömegsport, ahogy régen hívták, minél szélesebb körben terjedne és minél többen megtapasztalnák azt, hogy milyen jó is ez” – mondja Kovács Antal, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!