2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Sport

Angolul is megjelent a Hajrá, Magyarok című sport-kiadvány

Angolul is megjelent a Hajrá, Magyarok című sport-kiadvány - jelentette be a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos.

  • Angolul is megjelent a Hajrá, Magyarok című sport-kiadvány

Nyitrai Zsolt elmondta: a pénteken kezdődő hazai rendezésű vizes világ-bajnokságra több ezer külföldi vendéget várnak. Ők már kezükbe vehetik a tájékoztató anyagot. A kiadvány segítségével betekintést nyerhetnek abba, hogy az elmúlt 10-12 évben a kormány milyen fejlesztéseket végzett a sport területén.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!