2021. július 30.,
péntek, Judit, Xénia napja

A Veszprém a BL-ben köszörülné ki a Szeged elleni csorbát

Hír TV

2019. március 19., kedd 21:47, frissítve: szerda 07:17

Nincs megállás a férfi kézilabdázóknál. A Szeged elleni vasárnapi bajnoki rangadó után a hétvégén már a Bajnokok Ligájában játszik nyolcaddöntőt a Telekom Veszprém. Nagy Lászlóék idegenben kezdik a portugál Sporting elleni párharcot.

A Telekom Veszprém játékosai a Szeged elleni vasárnapi bajnoki vereség után már a következő feladatra koncentrálnak, hiszen a hétvégén idegenben lépnek pályára BL-ben. Ezúttal nem szeretnének a tavalyi hibába esni, amikor az esélytelenebbnek tartott Skjern búcsúztatta a magyar együttest a nyolcaddöntőben.

„Nagyon tiszteljük az ellenfelünket. Tanulva a tavalyi balesetből, biztos vagyok benne, hogy kétszáz százalékkal fog mindenki koncentrálni ezen a mérkőzésen” – mondta Mikler Roland, a veszprémiek kapusa.

A portugáloknál több rutinos játékos is játszik. „Jó pár játékosukat ismerjük. Volt, aki itt játszott Veszprémben, Ruesga, voltak akik a Plockban, vagy egyéb európai csapatban. Egy jó csapat, akik a legnagyobb eredményeiket érték el. A szurkolóik fanatikusak, Portugáliában nagyon várják a mérkőzést” – mondta Lékai Máté, a Veszprém játékosa.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonását, a Sporting–Veszprém találkozót vasárnap, magyar idő szerint 18 órától játsszák Lisszabonban.