2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

2021-ig biztosan lesz Magyar Nagydíj

2021-ig biztosan lesz Forma–1-es futam a Hungaroringen – jelentette be Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a Magyar Nagydíj sajtótájékoztatóján. Az erről szóló megállapodást az idei futamon írja majd alá a magyar állam és a Hungaroring Zrt. képviselője Bernie Ecclestone-nal.

Az idei Forma–1-es Magyar Nagydíjon már új ambulanciával üzemel a Hungaroring. A 125 millió forintba kerülő létesítményt a fejlesztési miniszter adta át.

„A kormány eltökélt abban, hogy a Hungaroringnek működnie kell, fejlődnie kell, és úgy gondolom, hogy a jövő sikerességét ezzel is biztosítani fogjuk. Még egy bejelentést szeretnék tenni, mégpedig azt, hogy a tervek szerint a Magyar Nagydíj napján, július 28-án fog sor kerülni a 2017–2021 közötti szerződéshosszabbítás aláírására Bernie Ecclestone úrral. Ennek a hosszabbításnak bizonyos fokig a feltétele volt az, hogy a Hungaroring korszerűsítésének a munkálatait meg kell kezdenünk” – közölte Németh Lászlóné tárcavezető.

Az új ambulancia csak egy a fejlesztések közül.

„Charlie Whiting úr által előírt törmelékfogó kerítés a célegyenesben, ez is egy nagy beruházás. Ez a három és fél méter magas, speciális kerítés az, amely biztosítja a Super Goldon ülő vagy a Gold teraszon ülő nézők biztonságát, illetve régóta kellemetlen szituáció a sajtóközpontnak a légkondicionálása, a televízióknak a minősége. Mind-mind olyan beruházások, amely az ide látogató újságírók, vendégeknek a komfortérzetét nagyban javítja, és ez kell ahhoz, hogy a jövőben is jó partnerei legyünk az FIA-nak” – közölte a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Gyulay Zsolt elmondta azt is: az idei Magyar Nagydíjra tíz százalékkal több jegy fogyott el, mint az elmúlt év hasonló időszakában. Az állami cégek összefogásának köszönhetően az autóversenyzés hazai rajongói kedvezményes, illetve ingyenes utazással vásárolhatnak belépőket. A kedvezményes kategóriában az állójegy 9990 forintba, míg az ülőjegy 19 990 forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!