2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Sajtóklub 15:20

Külföld

Washington provokációnak tartja észak-koreai rakétakísérletet

Washington provokációnak tartja Észak-Korea legújabb rakétakísérletét. Az amerikai elnök leszögezte: ennek ellenére is folytatódnak a tárgyalások Phenjannal az atomfegyver-program korlátozásáról. Az egyeztetéseket hétvégén tartják a svéd fővárosban. Az észak-koreai delegáció már megérkezett Stockholmba.

  • Washington provokációnak tartja észak-koreai rakétakísérletet

Észak-Korea három év után tesztelt ismét egy új típusú rakétát. A kommunista rezsim hírügynöksége szerint a kísérlet új korszakot nyitott a külső fenyegetések megfékezésében.

Phenjan akciója riadalmat keltett a környező országokban. A tengeralattjáróról indított rakétát ugyanis jóval nehezebb észlelni, mint a szárazföldi telepítésűeket, és ezért veszélyesebb is.

Washington provokációnak tartja a kommunista rezsim lépését.

Japán és Dél-Korea is elítélte a legújabb rakétakísérletet.

Az amerikai elnök elmondta: a kísérlet ellenére is folytatódnak a tárgyalások Phenjannal az atomfegyver-program korlátozásáról. A szakértői egyeztetésekre a hétvégén, a svéd fővárosban kerül sor. Az észak-koreai delegáció már megérkezett Stockholmba.

Pénteken összeül az ENSZ Biztonsági Tanácsa, hogy megvitassa a legújabb rakétakísérletet. Phenjan tesztje ugyanis megsértette az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatait.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!