2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Külföld

Virtuálisan fogadta II. Erzsébet királynő Magyarország londoni nagykövetét

Virtuálisan fogadta II. Erzsébet királynő Magyarország londoni nagykövetét. Az uralkodó Kumin Ferenccel és feleségével is beszélgetett. Az úgynevezett hibrid ceremóniát követően a diplomata azt mondta: nagyon jó hangulatban telt az egyeztetés. Kumin Ferenc közölte: a királynő több kérdését is feltett a nagyköveti munkával kapcsolatban. Hozzátette: II. Erzsébet különös érdeklődést mutatott a 2 ország közötti gazdasági kapcsolatok iránt, de szóba került a gyerekek beilleszkedése az új környezetbe is. A Buckingham-palotában első alkalommal tartottak online ceremóniát a koronavírusjárvány korlátozásai miatt.

  • Virtuálisan fogadta II. Erzsébet királynő Magyarország londoni nagykövetét

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!