2020. május 28.,
csütörtök, Emil, Csanád napja

Világszínvonalú fejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a müncheni Expo Realon

Hír TV

2019. szeptember 9., hétfő 12:24

Több milliárd eurós fejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a müncheni EXPO REALON. A fővárosi projekteken túl vidéki beruházások terveit is bemutatják majd, amelyek tovább fokozhatják a nemzetközi befeketítői érdeklődést. A világ egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállítását október 7-e és 9-e között rendezik meg.

Régióelsőként mutatkozhat be Magyarország a világ egyik legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán. A müncheni EXPO REALON 75 országból több mint 2 ezer kiállító és csaknem 40 ezer döntéshozó gyűlik össze.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapest mellett vidéki projekteket is be tudunk mutatni, Debrecen, Kecskemét, Miskolc és Szeged projektjeit is visszük. Összességében a Magyarország standon, Magyarország és Budapest standon, amit egyébként Budapest fővárossal és a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel közösen immár ötödik éve szervezünk és rendezünk. Idén rekordnagyságrendű, 5 milliárd euró nagyságrendű beruházásokat viszünk ki.”

- mondta Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.

A Budapest stand egyik fő látványeleme lesz a Liget Budapest Projekt, amely több nemzetközi elismerést is bezsebelt. A projekt iránti nemzetközi érdeklődés már az látványtervek bemutatásakor is jelentős volt.

„2018 után 2019 is nemcsak az átadások, hanem az új projektek indításának az éve a Liget Projekt életében. Úgyhogy ez a…bátran mondhatom óriási mágnesberuházás itt a fővárosban elkezdett életre kelni. Nyilván ez óriási érdeklődésre tart számot itt Münchenben is, ahol több mint 40 ezer döntéshozó próbálja kitalálni, hogy hol érdemes most a régióban, a térségben, vagy Európában üzletet kötni.”

- jegyezte meg Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. ügyvezetője.

A Budapest-stand szervezői kiemelték: a rekordokat döntő turizmus ellenére is élhető a magyar főváros, a fejlesztések pedig a fenntarthatóságot célozzák.

Hír TV