2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

Világszínvonalú fejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a müncheni Expo Realon

Több milliárd eurós fejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a müncheni EXPO REALON. A fővárosi projekteken túl vidéki beruházások terveit is bemutatják majd, amelyek tovább fokozhatják a nemzetközi befeketítői érdeklődést. A világ egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállítását október 7-e és 9-e között rendezik meg.

  • Világszínvonalú fejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a müncheni Expo Realon

Régióelsőként mutatkozhat be Magyarország a világ egyik legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán. A müncheni EXPO REALON 75 országból több mint 2 ezer kiállító és csaknem 40 ezer döntéshozó gyűlik össze.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapest mellett vidéki projekteket is be tudunk mutatni, Debrecen, Kecskemét, Miskolc és Szeged projektjeit is visszük. Összességében a Magyarország standon, Magyarország és Budapest standon, amit egyébként Budapest fővárossal és a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel közösen immár ötödik éve szervezünk és rendezünk. Idén rekordnagyságrendű, 5 milliárd euró nagyságrendű beruházásokat viszünk ki.”

- mondta Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.

A Budapest stand egyik fő látványeleme lesz a Liget Budapest Projekt, amely több nemzetközi elismerést is bezsebelt. A projekt iránti nemzetközi érdeklődés már az látványtervek bemutatásakor is jelentős volt.

„2018 után 2019 is nemcsak az átadások, hanem az új projektek indításának az éve a Liget Projekt életében. Úgyhogy ez a…bátran mondhatom óriási mágnesberuházás itt a fővárosban elkezdett életre kelni. Nyilván ez óriási érdeklődésre tart számot itt Münchenben is, ahol több mint 40 ezer döntéshozó próbálja kitalálni, hogy hol érdemes most a régióban, a térségben, vagy Európában üzletet kötni.”

- jegyezte meg Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. ügyvezetője.

A Budapest-stand szervezői kiemelték: a rekordokat döntő turizmus ellenére is élhető a magyar főváros, a fejlesztések pedig a fenntarthatóságot célozzák.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!