2021. 10. 17. Vasárnap Hedvig napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:25

Külföld

VIDEÓ: Rádudáltak, kiszállt. Pár sarokkal odébb jött a meglepetés

Egy körforgalomban dudált rá a lengyel autós egy szabálytalan sofőrre. Az Audit vezető sofőr nem vette túl jó néven ezt, ezért gondolta kiszáll “megnevelni” a videó leírása szerint 19 éves, kamerás autót vezető sofőrt.

A termetéből fakadóan a videó feltöltője jobbnak látta menekülőre fogni, ezért néhány métert hátra tolatott. Ekkor az audis visszaült az autójába és tovább hajtott, hogy folytassa nem éppen szabálykövető magatartását.

Néhány sarokkal odébb beállt a forgalom és egy rendőrautó tűnt fel a sorban, ami mellé éppen besorolt a kamerás autó. A lehúzott ablakon elmesélte a rendőröknek a történteket, akik nyomban az Audi után eredtek és egy benzinkútra terelték.

Az eset érdekessége, hogy ott is agresszívnek mutatkozott a renitens sofőr. Konkrétan megindult a kamerás autó sofőrje felé, a rendőrök jelenlétének ellenére.

Budapesti autósok

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Elhagyhatta a kórházat Bill Clinton

A 75 éves Clinton egy rendezvényen vett részt Kaliforniában szerdán, ahol urológiai fertőzés miatt volt kénytelen kórházba menni. 2021. október 17.

Rekordszámú megbetegedést jegyeztek fel Oroszországban

Országszerte 8 millió megbetegedést jegyeztek fel, és közelít a 225 ezerhez az elhunytak száma. 2021. október 17.

A kormányzó előtt a genderellenes javaslat

A javaslat előírja, hogy az iskolai sportolók születési nemüknek megfelelő sportágban állhatnak rajthoz. 2021. október 17.

Legfrisebb híreink

Dobrev Klára elismerte vereségét

Dobrev Klára: "Felhívtam Márki-Zay Pétert, és tiszta szívből gratuláltam a győzelméhez. Ő a hatpárti ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje."

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!