2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Külföld

Vidámparkban mulattak a tálibok, miközben fegyveresek ellenőrzik Kabult

Bár a tálibok békés átmenet ígértek Afganisztánban, a civilek többsége tart a radikálisok bosszújától. Milliók próbálják elhagyni az országot, de egyelőre sikertelenül. Horváth József biztonság-politikai szakértő szerint elejét kell venni, hogy iszlám szélsőségesek jussanak be Európába, kihasználva a napokon belül meginduló menekült-hullámot. Közben nem mindennapi képsorok kerültek nyilvánosságra. A tálibok mindössze két napja szállták meg Kabult, de arra is szakítottak időt, hogy szórakozzanak. Tucatnyi fegyveres lepte el a főváros vidámparkját. Sokan dodzsemeztek, míg mások a körhintát részesítették előnyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!