2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Külföld

Vészhelyzet a zaporizsjai atomerőműben

Vészhelyzetet léptettek életbe a zaporizzsjai atomerőműben. Az orosz felügyelet alatt álló erőmű két reaktorába megszűnt az áramszállítás az ukrán oldalról, miközben az orosz hálózathoz való csatlakoztatást eddig nem tudták megoldani.

  • Vészhelyzet a zaporizsjai atomerőműben

Az orosz atomenergetikai cég vezetője szerint a létesítmény ukrán ágyúzása miatt nem tudnak felcsatlakozni az orosz hálózatra. Az atomerőművet azért kell külső forrásból árammal ellátni, hogy annak biztonsági rendszerét működtessék, jelenleg az úgynevezett hideg leállás állapotában van, amikor dízelgenerátoroktól kapja az áramot. Európa legnagyobb atomerőműve a zaporizsjai, de annak hat blokkjából négyet már korábban lekapcsoltak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Kiberestet tartott február 27-én a Teve utcai épületében a rendőrség. A cél az volt, hogy az állampolgárok figyelmét hívják fel a kibercsalásokra és segítsenek azok kivédésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!