2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 12:55

Külföld

Véget ért az oroszországi elnökválasztás + videó

Fölényes győzelmet aratott az orosz elnökválasztáson Vlagyimir Putyin, a nem hivatalos eredmények szerint. A háromnapos voksoláson négyen indultak. Már a szavazás előtt tudni lehetett, hogy Vlagyimir Putyin a legesélyesebb a győzelemre. Számos nyugati ország, köztük az Európai Unió tagállamai elítélték, hogy Oroszország Ukrajna megszállt területein is megtartotta az elnökválasztást. Putyin, új ciklusa egyik fő céljának a különleges hadművelet feladatainak teljesítését nevezte. Hozzátette: Moszkvának azon kell gondolkodnia, hogy kivel tárgyaljon az ukrajnai békekötésről.

  • Véget ért az oroszországi elnökválasztás + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!