2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Varga Mihály: Hazánk a közös uniós hitelfelvételhez nem járul hozzá

Ukrajna megsegítéséről is tárgyaltak az uniós pénzügyminiszterek tegnap Brüsszelben. Az ülésen Varga Mihály ismét jelezte, hogy a közös uniós hitelfelvételhez Magyarország nem járul hozzá, de kétoldalú megállapodások révén finanszírozná Ukrajnát. Erre a magyar költségvetés már el is különített forrást. Magyarország azt sem ellenzi, ha az uniós pénzügyminiszterek vagy a jövő heti uniós csúcson résztvevő állam-és kormányfők a közös hitelfelvételt tartják majd megoldásnak Ukrajna számára. Az uniós pénzügyminiszterek tanácsa keddi ülése elnapolta a döntést Ukrajna ügyében.

  • Varga Mihály: Hazánk a közös uniós hitelfelvételhez nem járul hozzá

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Megérkeztek Nagy-Britanniába azok az ukrán katonák, akiket a brit Challenger 2 harckocsik üzemeltetésére képeznek ki a brit fegyveres erők szakértői - közölte vasárnap a londoni védelmi minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!