2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Varga Mihály: Hazánk a közös uniós hitelfelvételhez nem járul hozzá

Ukrajna megsegítéséről is tárgyaltak az uniós pénzügyminiszterek tegnap Brüsszelben. Az ülésen Varga Mihály ismét jelezte, hogy a közös uniós hitelfelvételhez Magyarország nem járul hozzá, de kétoldalú megállapodások révén finanszírozná Ukrajnát. Erre a magyar költségvetés már el is különített forrást. Magyarország azt sem ellenzi, ha az uniós pénzügyminiszterek vagy a jövő heti uniós csúcson résztvevő állam-és kormányfők a közös hitelfelvételt tartják majd megoldásnak Ukrajna számára. Az uniós pénzügyminiszterek tanácsa keddi ülése elnapolta a döntést Ukrajna ügyében.

  • Varga Mihály: Hazánk a közös uniós hitelfelvételhez nem járul hozzá

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!