2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Varga Judit egy V4 Összehasonlító Jogi Intézet létrehozásáról egyeztetett

A megbeszélésen egyeztettünk egy jövőbeli V4 Összehasonlító Jogi Intézet létrehozásáról, melynek célja, hogy szakmai támogatást nyújtson a V4 országok parlamentjeinek és kormányainak nemzetközi jogi kérdésekben - írta legújabb közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Varga Judit igazságügyi miniszter.

"Emellett javaslatot tettem egy V4 Professzori Hálózat létrehozására, amely hozzájárulhat egy olyan közép-európai szakmai közösség és tudásbázis megteremtéséhez, amely képes megjeleníteni a régió sajátos nézőpontját az európai jog- és államfejlődés, illetve az európai integráció meghatározó kérdéseiben.

Az egyeztetést követően a Mádl Ferenc Összehasonlító Jogi Intézet és a Varsói Jogi Intézet együttműködési megállapodást írt alá" - számolt be varsói látogatásának eredményeiről a tárcavezető.

Hír TV/Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!