2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Külföld

V4: Soros György szervezete már nyíltan beavatkozik az Európai Parlament ügyeibe

Soros György egyik szervezete felszólította az Európai Parlamentet, hogy akadályozza meg Trócsányi László kinevezését - értesült a V4 Nemzetközi Hírügynökség. A Riporterek Határok Nélkül brüsszeli irodavezetője közölte, hogy a magyar politikus jelölése azért aggályos, mert hazájában sem tudja biztosítani a sajtószabadságot és a média sokszínűségét. A baloldali újságíró Ursula von der Leyent is bírálta Trócsányi László kinevezése miatt.

  • V4: Soros György szervezete már nyíltan beavatkozik az Európai Parlament ügyeibe

Felháborító, hogy a Soros-hálózat már sokadjára ismét bele akar avatkozni az uniós döntéshozatalba – így reagált Nacsa Lőrinc a V4 Hírügynökség értesülésére. A KDNP frakciószóvivője lehangolónak nevezte, hogy a magyar ellenzéki pártok is támadják a magyar biztosjelöltet és, hogy a magyar érdekek helyett a bevándorláspárti erőket szolgálják.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!