2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

USA 2020: Szorosabb lehet a végeredmény mint 4 évvel ezelőtt

Déri Stefi beszélgetőtársai az USA 2020 című műsorunkban Varga Gergely, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója és Baksay László voltak.

  • USA 2020: Szorosabb lehet a végeredmény mint 4 évvel ezelőtt

„Van két szép látványos térképünk, amelyek majd segítenek eligazodni nekünk az eredmények értelmezésében. Rengeteg friss eredményünk van már most kora reggel is. Láthatjuk majd, hogy az előzetes várakozások szerint hogyan alakul a voksolás. Mik a legfrissebbek, Gergely?”

-          kérdezte Déri Stefi.

„Azt lehet mondani tulajdonképpen, hogy nagyon sok területen hasonlít a mostani szavazás a négy évvel ezelőtti történésekhez, azzal a különbséggel, hogy talán még izgalmasabb és még szorosabb lesz a végeredmény.(…)”

-          felelte Varga Gergely.

„A hírekből tudjuk, hogy Donald Trump is Floridában adta le a voksát. Ő jelenleg hol várja az eredményeket?”

-          tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Ő jelenleg a Fehér Házban van a kampánycsapatával együtt illetve a családjával nyilván meg a közeli hozzátartozókkal.(…)”

-          mondta Baksay László.

Kapcsolódó anyagunk:

USA 2020: Ki lesz az 59. elnökválasztás győztese?

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!