2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

USA 2020 – Elnökválasztás: Az amerikai választási rendszer

Október 19-étől november 6-ig mindennap este 22 óra 30 perctől együtt izgulhatjuk végig az amerikai elnökválasztás finishét és magát a választást is, itt a Hír Televízión.

  • USA 2020 – Elnökválasztás: Az amerikai választási rendszer

Második adásunk műsorvezetője Déri Stefi volt, aki ismertette a legfrissebb adatokat, valamint összefoglalta, pontosan mi is a menete az amerikai elnökválasztásnak.

Hiszen az ottani rendszer bizonyos szempontból speciálisnak tekinthető. Az eredményt nem annyira a szavazatok valós száma, sokkal inkább a műsorban is ismertetett számadatok határozzák meg.

Déri Stefi műsorvezető vendége Erdélyi Rezső Krisztián, a Nézőpont Intézet elemzője volt, akivel az elnök személyét megválasztó elektorokról, az elektorok kollégiumáról és a választási rendszerről is szó esett, az esélyek további latolgatása mellett.

A műsor során Las Vegasból kapcsoltuk Fürstahl Fannyt, aki már csaknem hét éve él kint az Amerikai Egyesült Államokban, így első kézből tudott beszámolni a Nevada államot érintő jelenlegi helyzetről.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

USA 2020 – Elnökválasztás: Félrevezetőek lehetnek a közvélemény-kutatások

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!