2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Uniós javaslatcsomag a klímacél elérése érdekében

Új javaslatcsomagot dolgozott ki az uniós klímacél elérése érdekében az Európai Bizottság. Az előterjesztés az EU éghajlat-, energia-, földhasználati, közlekedési és adózási politikáját egyaránt érinti. Az indítvány célja, hogy 2030-ra az üvegházhatású gázkibocsátás legalább 55 százalékkal csökkenjen az 1990-es szinthez képest. Ursula von der Leyen bizottsági elnök szerint a károsanyag-visszatartás elengedhetetlen ahhoz, hogy a kontinens 2050-re a világ első éghajlatsemleges kontinensévé váljon. A részletekről a Hír TV brüsszeli tudósítója számolt be.

  • Uniós javaslatcsomag a klímacél elérése érdekében

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!