2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Külföld

Újra razziázott a rendőrség az Európai Parlamentben

Házkutatást tartott a belga rendőrség az Európai Parlamentben a brüsszeli korrupciós botrány két gyanúsítottja, a belga szocialista Marc Tarabella és a szintén szocialista olasz Andrea Cozzolino irodáiban.

  • Újra razziázott a rendőrség az Európai Parlamentben

A korrupcióval, pénzmosással és bűnszervezetben való részvétellel vádolt Marc Tarabella a múlt héten már részt vett az Európai Parlament plenáris ülésén, ahol megszavazta azt a baloldali határozatot, hogy Magyarországtól korrupció miatt vegyék el a 2024-es uniós soros elnökséget.

Zöldhegyi Katalin brüsszeli tudósítónk a büntetőeljárás alatt álló szocialista képviselők irodáitól jelentkezett, hogy a rendőrségi akcióról tájékoztasson minket.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!