2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Újra bevezetik a kézlevágást Afganisztánban

Újra bevezetik a kézlevágást az Afganisztánt uraló tálibok. A csonkolásos büntetést azonban nem a nyilvánosság előtt fogják végrehajtani. A kabuli futballstadionban valaha rendszeresek voltak a nyilvános kivégzések, a tolvajok kezét pedig az utcán vágták le, hogy elrettentő példával szolgáljanak a lakosságnak. A volt afgán igazságügyi miniszter eközben visszautasította a sária jog alkalmazása miatt hazáját ért bírálatokat. Szerinte a tálibok sem bírálnak más országokat az ottani törvénykezés gyakorlata miatt. Lázadók egy csoportja eközben robbantásos merényletet követett el egy tálib tisztségviselőket szállító jármű ellen. Egy ember életét vesztette.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó: Jogszerű a gázvásárlási szerződés

Ezt Joseph Borell az unió külügyi főképviselője mondta Luxemburgban, a Külügyi Tanács ülésén. 2021. október 18.

Agresszívek a migránsok a Vajdaságban

A délvidéki magyarok rettegésben élik mindennapjaikat, miközben a rendőrök tehetetlenek a migránsokkal szemben. 2021. október 18.

Betiltották az LMBTQ-könyveket Valenciában

A részletekről a Hír TV spanyolországi tudósítója számolt be. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!