2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Újabb vérfürdőre figyelmeztet az orosz külügyminiszter

Újabb vérfürdőre figyelmeztet Ukrajnában az orosz külügyminiszter.

Szergej Lavrov szerint beláthatatlan következményei lehetnek, hogy az ukrán elnök nem hosszabbította meg a tűzszünetet. Az orosz külügyminiszter amerikai kollégájával telefonon egyeztetett a válság miatt. John Kerry ismét arra szólította fel Oroszországot, hogy állítsa le a szeparatista erők támogatását. Az ukrán elnök a szakadárokat tette felelőssé a hétfőn lejárt tűzszünet sikertelenségéért, az orosz államfő viszont a kijevi vezetést hibáztatja a helyzetért. A hadiállapot bevezetése óta négyen haltak meg Kelet-Ukrajnában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!