2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Külföld

Újabb menekültáradatot hozhatnak a Szíria elleni EU-s szankciók

Újabb menekültáradatot eredményezhet, ha az EU nem változtat a Szíria elleni szankciókon – mondta Hölvényi György Brüsszelben. A KDNP uniós parlamenti képviselője a februári szíriai földrengés utáni és a több mint egy évtizede tartó válságról szóló konferencián vett részt.

  • Újabb menekültáradatot hozhatnak a Szíria elleni EU-s szankciók

A politikus hangsúlyozta: a 2011-ben kirobbant polgárháborút követően mintegy 16 millió szíriai szorul nap mint nap humanitárius segítségre. Hozzátette: az év eleji földrengés a teljes összeomlás szélére sodorta az országot. A segítségben az egyházi szervezeteknek fontos szerepük van, hazánk is a Hungary Helps keretein belül segíti a rászoruló szíriaiakat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!