2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Külföld

Újabb háború lehet Európában?

Aleksandar Vucic szerb elnök aggodalmat keltett, miután keményen nyilatkozott országa jövőjéről. Vucic a közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt írta: "Nehéz napok állnak Szerbia előtt. Ebben a pillanatban nem könnyű megmondani, hogy milyen híreket kaptunk az elmúlt 48 órában, de ezek közvetlenül fenyegetik létfontosságú nemzeti érdekeinket".

  • Újabb háború lehet Európában?

A populista politikus hozzátette: 

Az elkövetkező napokban megismertetem Szerbia népét az előttünk álló kihívásokkal. Nehéz lesz. Harcolni fogunk. Szerbia győzni fog.

Vucic támogatja országa európai uniós csatlakozását, ugyanakkor szeretné megőrizni szoros kapcsolatait Oroszországgal és Kínával, és nem tisztázta, hogy mire vonatkozott a kijelentése.

Szintén kedden osztott meg egy bejegyzést az Instagramon a következő felirattal:

Van egy kis nemzet Európában, egy kis országban, egy kis területen, amely még mindig büszkén és méltóságteljesen áll, amely nem fogadja el a kívülről jövő megszállást és parancsokat. Egy kicsi, de büszke nép, amely jövőt akar magának és gyermekeinek. Nem adjuk a szabadságunk, szeretjük Szerbiát, Szerbiáért élünk!

A teljes cikket az ORigo oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!