2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Újabb azonosítatlan tárgyat lőtt le az amerikai légierő

Újabb azonosítatlan légi eszközt semmisített meg az amerikai légierő, ezúttal Kanada felett. Két nap alatt másodjára számol be az Egyesült Államok légi ereje hasonló esetről.

  • Újabb azonosítatlan tárgyat lőtt le az amerikai légierő

Egy nappal korábban Alaszkánál hatástalanítottak egy levegőben repülő tárgyat, miután az veszélyeztette a polgári légi forgalmat. Most Joe Bidennel, az amerikai elnökkel egyeztetve, Kanada kérésére lőtték le az eszközt.

A hivatalos közlemény szerint ismét egy azonosítatlan tárgyról van szó, amelynek maradványait vizsgálják.

Egy héttel korábban egy kínai megfigyelőléggömböt semmisítettek meg. Az eset óta fokozódik a diplomáciai és politikai konfliktus az Egyesült Államok és Kína között.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!