2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Külföld

Újabb 30 nappal meghosszíbbítják a veszélyhelyzetet Romániában

Újabb 30 nappal meghosszabbítják a veszélyhelyzetet mától Romániában, ahol rekordot döntött a koronavírussal fertőzöttek száma. Több mint 35 ezer beteget tartanak nyilván, ennek ellenére sokan reménykedtek az óvintézkedések lazításában.

  • Újabb 30 nappal meghosszíbbítják a veszélyhelyzetet Romániában

Továbbra is üresen maradnak a székelyudvarhelyi cukrászdában az asztalok, akárcsak Románia összes vendéglátóhelyiségben. A vendégek kizárólag a teraszon fogyaszthatnak.

Továbbra sem nyithatnak ki színházak és zárva maradnak a mozik és a koncerttermek is. A nyílt téri tömeg rendezvényeken pedig csak maximum 50 fő vehet részt.  Továbbra is szigorúan büntetik, ha az emberek nem viselnek védőmaszkot nyilvános zárt terekben, közintézményekben,tömegközlekedési eszközökön. Antal Lóránt szenátor úgy véli, nem volt szerencsés,hogy Ludovic Orban kormánya a parlament kihagyásával hozta meg a veszélyhelyzet fenntartásáról szóló döntést.

A  kormánybecslése szerint a jelenlegi trend alapján augusztus elejére akár 1500 új fertőzött is lehet naponta Romániában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!