2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Külföld

Új korlátozási rendszert vezettek be Angliában a járvány miatt

Új, háromlépcsős korlátozási rendszert vezettek be Angliában a koronavírus miatt. Ennek értelmében a szigetország egész területét 3 riasztási szintre osztották. A közepes kategóriába sorolt régiókban kültéren és beltéren is maximum 6 ember találkozhat egymással, és a bároknak, kocsmáknak, éttermeknek be kell zárniuk este 10 órakor. A magas riasztási szinten a különböző háztartásban élő emberek nem tartózkodhatnak együtt beltéren, míg a nagyon magas kategóriába sorolt terülteken beltéren sem érintkezhetnek a nem egy háztartásban élők. A legszigorúbb járványügyi intézkedések Liverpool régiójában vannak. Angliában eddig közel 635 ezer ember kapta el a fertőzést.

  • Új korlátozási rendszert vezettek be Angliában a járvány miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Elhagyta a kórházat Ferenc pápa

Elhagyta a kórházat Ferenc pápa

Háromnapos kórházi kezelése után hazaengedték a kórházból Ferenc pápát. A katolikus egyházfőt légúti fertőzéssel kezelték a Gemelli-klinikán, s mivel minden lelete negatív, ma haza is engedték.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!