2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Külföld

Új információk Homonnay Gergely haláláról

A rendőrség – a drogtúladagolás mellett – az influenszer telefonhívásai és üzenetei átvizsgálásával arra is keresi a választ, hogy az influenszer kivel töltötte az utolsó óráit.

  • Új információk Homonnay Gergely haláláról

Homonnay Gergely haláláról új információk kerültek napvilágra az olasz sajtóban, ebből szemlézett a hvg.

A Repubblica.it azt írja, a magyar író, újságíró szombaton reggel ötkor ment le a római Via Pontremolin található Bananon nevű klubba, amely a meleg körökben igazodási pontnak számít. A római Messaggero azt is hozzáteszi, egy férfivel érkezett, akivel azután külön váltak.

A Repubblica úgy tudja,

Homonnay az újévi koccintás után lement a csigalépcsőn a törökfürdőbe, ahová csak tagok léphetnek be.

Déli 12-kor, amikor a klub tulajdonosai

hívták a mentőket, az író még élt, de nehezen lélegzett és lényegében nem volt eszméleténél. Az újraélesztésére vonatkozó próbálkozások kudarccal végződtek, az író 13 óra 17 perckor elhunyt.

Holttestét a Tor Vergata poliklinikára szállították. Itt végzik el azokat a vizsgálatokat, amelyek alapján kiderül, hogy kábítószer-túladagolás okozhatta-e a halálát. A Repubblica szerint

aki a klubban ismerte őt, az nem titkolta, hogy gyakran a randidrognak is tartott GHB-t (Ginát) használta az elhunyt író.

A rendőrség időközben elindított nyomozása nemcsak a túladagolás kérdését próbálja vizsgálni, hanem a telefonhívásai és üzenetei átvizsgálásával azt is, kivel töltötte az utolsó óráit Homonnay. A rendőrség felkereste az író római barátját, akivel azonban már egy ideje nem találkozott és a tragédia körülményeinek tisztázásában nem tudott segíteni. Homonnay egy ideje egyedül élt a San Giovanni környékén.

HVG alapján Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!