2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Meghalt Homonnay Gergely

A baloldali aktivistát szilveszter után egy római klubban találták meg holtan.

  • Meghalt Homonnay Gergely

A Corriere Della Sera című olasz lap szerint Homonnay Gergely halála szív-keringési leállás miatt következett be, megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A lap azt írja: egy zacskó fehér port és néhány ismeretlen eredetű folyadékot tartalmazó fiolát  találtak nála, halálának pontos körülményeit jelenleg is vizsgálja az olasz rendőrség.

A róla szóló Wikipédia-oldal szerint Homonnay Gergely a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarának angol-német szakán végzett, majd Pécsett és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és éveken keresztül újságíróként dolgozott. Két blogja, a gonzalo és a dagadtanoverem a blogírói szcéna kultfigurájává tette. Két kötete a Puszi, Erzsi!, valamint Az elnökasszony.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

KAPCSOLÓDÓ:

Új információk Homonnay Gergely haláláról

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!